Salam Ramadhan 1439H

Fuh fuhhh! Tiup skek habuk kat blog ni. Lama sungguh rasanya tak menaip kat sini. This is my second day of working after 2 months unpaid leave attend to Mak check ups etc. Merasalah jadi seorang pengembara berdua bersama Nadim. Kejap kami di Johor, kejap di BBST & kejap di KL. Ohh ade juga kejap di Rotterdam, Netherlands on our 2nd visit to Kak Ya house. Tak terasa 2 bulan tu 1 tempoh yang panjang. Rasa sekejap sangat sebab sibuk kesana kemari.

Today dah 20 Ramadhan pun kita. Next week dah masuk Syawal. How time flies kan? Raya tahun ni kami di Semenyih dulu baru balik ke Johor. Persediaan raya setakat ni kira dah settled lah. Baju moden banyak beli kat Primark, Rotterdam. Baju tradisi jelah baru settled hok aku & Naurah last weekend kat Nilai 3. Baju yg tempah kat Johor tak sempat nak siap utk aku pakai kat Semenyih. Balik sane je dapat pakai. Itupon kalau ada rumah yang nak diperginya hahaha. Bila Abah dah takde ni, lagilah malas nak berjalan-jalan. Tahun ke-2 dah kami beraya tanpa Abah. Rindu sangat kat dia. Cuma boleh tengok semula gambar-gambar & video dia yg ada dalam simpanan sebagai pelepas rindu.

I leave you guys with some pictures we took at Netherland. Pjg umur, kita jumpa lagi. InsyaAllah.









All pics taken at Doha Airport & Keukenhof ^__^






Popular Posts