Sick Week

Seminggu tak sihat kami anak beranak. Alhamdulillah everyone is getting better except for Nadim, semalam dia demam semula but the flu & coughs are getting better. Lately budak tu macam tak suka je nak ke taska. Agaknya dah fasa boring kot nak environment baru. Atau manja kededek nak duduk rumah je dengan Ibu. Ritu kan masa aku cuti 2 bulan dia jd bayang2 aku ngekor je kemana2. Since then jugaklah dia jd mcm taknak g taska. Sabarlah Nadim, ada lagi bbrp bulan je lagi sebelum awak masuk taski. Rasa mcm kecik je lagi dia tu pasal lahir end of year kan. Tapi tengok dia pon jenis petah cakap, biar jelah dia jumpa kawan2 baru & bersosial. Belajar sikit2 perkara baru. Tak sure abang akan ada sama dengan dia ke tak kat taska psl apply pra sek kat SKBBST. Klu dpt, dia sorang jelah kat taski. Apelah gaye gaknye tu huhuhu. Risau dia tak berani je lagi sorang2...

Berat hati sbnrnya nak kerja psl Nadim x sihat. Tapi pagi td dia nampak better. Dah pesan kat Nina soh bg ubat pukul 12. Harap eloklah tu. Aku pon wiken lepas ni melepek je kt rumah tak keluar kemana pon. Hari sabtu sokmo tido lepas makan ubat recharge tenaga. Rini flu & batuk bersisa tapi I feel better, badan pon rasa cergas skek. Sakit kepala pon dah takde. Alhamdulillah. Dah lama tak sakit lama macam ni. Banyak gaknye dosa2 kecil Allah nak hapus. 

OK lah sambung gambar buat kesekian kalinya. Balik dari UK kami terus ke Giethoorn sebab dah half way if we are from Rotterdam. Jimat duit train and since we arrived at Schipol quite early in the morning. It took us about 4 hours perjalanan pergi balik sahaja. Syukurlah siang adalah panjang, so sampai rumah baru nak masuk Maghrib padahal jam dah pukul 10 jarumnya. Menarik kan?






















Popular Posts