Grandparents Love

Gambar paling kontroversi tahun 2010. Keh kehh =B

 For those yg pernah menjengah fb aku, of kos familiar dgn gambo nie. My profile picture since dapat gambo nie a few months back. Naurah masih lagi sesekali buat aksi mcm nie. Agak kurang la sebab dah banyak dapat skill baru kann.

At my PIL house di Semenyih, balik ke sana last weekend teros nampak 2 gambar Naurah di frame & di gantung di living room. So sweet =) MIL kata itu keje my FIL. Heheh. I know both of them adored Naurah so much. Aku pernah baca pernyataan tentang kasih sayang atok & nenek kpd cucu selalunya melebihi kasih sayang mereka kpd anak mereka sendiri. Wallahualam but I don't mind at all if its true pon. Whether from my side or habi's. Sebab yang untungnya anak kite jugak kann?? =D teeheheeee....

Now its my turn to pick some of Naurah's photos to be print out & di gantung di sebelah gambar kahwin kami. Ibu cuci gambo Naurah 2 kali ganda beso dari yang kat rumah atok & wan. Ibu nak tunjuk yg kasih sayang Ibu pd Naurah lagi besor dari diorang. Hahaha. Gilo aku nie. Kalo habi tau niat tersembunyi aku nie, mesti dia geleng kepala. Lantak la Naurah kan? Yang penting Ibu riang gumbira....=B

Popular Posts