Sedang Boring...

Esok dah last hari Syawal. Tak sabo aku nk remove sticky post ajak moh dtg rumah beraya tuh. Hahaha. Selok!

Semalam diskas lg dgn habi psl installment kete JHT tue. Rasanya aku kena bersabor habiskan bayo bulan depan jelah. Sbbnya kalo nak habiskan bulan nie, rasa macam kering pulak akhir-akhir bulan nanti. Padahal aku dah selok nak berjalan ke sana ke mari bulan nie. Hujung minggu nie aje dah pack dgn majlis jemputan party birthday & kenduri kawen. Bukan dekat-dekat pulak tu majlisnya. Ke KL nun hah!

Lgpon kalo tak sbb kebetulan premium insurans dah kena renew, mmg takde masalah nk buat full settlement. Ini dah jd kos berganda pulak tetibe. Fengsan mak dibuatnya T_T So, takpelah bersabar sebulan lagi. Bukan nak kejo ape pon kan?

Petang nie ada jamuan raya office kat hotel sebelah nie hah! Aku pakai baju kurung biru kusan tu lagi. Kata nak sedondon dgn inchik suami kan? =D Gambo sama-sama, baju sedondon, barulah namanya suami isteri sehati sejiwa. I like. Kalo cerita pasal suami, rasa hepi sokmo. Pujaan hati ambo..hakhakhak =B

So kalo ada gambo yg aku nampak lawo & kurus sket, esok upload la kat blog nie hah! Jangan korang riso yep! Hahaha....Tak lupa nak usaha snap gambo makanan bg korang terliur. Selalu je lupa nk snap gambo makanan. Nampak sgt tuan punya camera gelojoh tak sabo nk makan kan? kui kui...

Now is my 3rd day of period. Kepala sakit, badan rasa lenguh-lenguh. Rasa tak best sungguh. Hari nie balik keje lambat sbb ada jamuan raya nie. Lambat pulak dapat tatap muka Naurah. Hrpnya adik aku dpt jaga si kecik tu dgn baek lepas MIL chow chin chau. Sabar ye Naurah! Ibu & Ayah makan super laju, pastu balik rumah jumpa kamu ok!

Ibu rasa bersalah pagi td marah kamu sbb buat baju raya Ibu bau hancing. Pastu kamu tak sudah-sudah nak dokom sama Ibu. Ibu yg salah sbnrnya. I'm sorry =S Nanti Ibu main-main lebih dgn kamu yer nak! Tebus semula kesalahan Ibu...tunggu Ibu balik k! =) mmah..mmahhh..


Gambo nie nmpk cam kurus sket. Boleh la tepek..wakakaka =B



Popular Posts