Additional Wishlist & My Habi


Senget pulok gambo nie. Terpengaruh dgn wishlist 2012 Raihan, aku pon bercita-cita nak beli mini dispenser hot & warm Spritzer macam dalam gambar kat atas. Yang cold water only tu dah ada kat pasaran. Dalam RM35+ gitu jer kalo tak salahnya. Takmo yang itu. Nak yg warm water tuh. Senang nak buat susu Naurah. Letak kat bilik atas teros. Mini senang nak angkat g sana sini kan? Malam-malam aku pon jenis selalu rasa haus. So takyah la nak g kitchen turun bawah nak menom. Senang ada mini dispenser neh. 

Tapi belum ada di pasaran yer kawan-kawan semua. Maybe 2012 punya keluaran la kot. Sama-sama kita nantikan yerp. Pastu nampak jugak mop bulat Cosway as another wishlist from Raihan. Tetibe rasa nak belikan utk habi. Biar dia rasa lebih seronok & rajin nak mop rumah. Sanggup beli pakai duit sendiri utk habi buat kerja. Semalam dah kena bambu dlm kereta masa ckp dgn dia pasal mop nih. Bwahaha. Situasi kitorang nie mmg terbalik. Tapi dalam Islam, its the right way what. Betol tak? ^_^ Suami buat kerja rumah, bini jaga anak. Dah naseb baek dah laa aku nak masak, cuci pinggan & lipat baju. Ok la tu kan? =P Berbagi juga tugasan rumah tu. Cuma tugasan habi lebih banyak sikit jer....wuwuwu. Love u dear..mmuahhh!

He's a very good husband to me & Ayah to Naurah. We're so blessed to have you in our life habi! =)


Popular Posts